Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de urgență în Capitală: Pompierii au scos din casă un bărbat de 400 de kilograme, care suferise un accident vascular / Foto

pompieri barbat 400 kg

Pompierii au scos din casă un barbat de 400 de kilograme, care suferise un accident vascular: Cum a decurs acțiunea de urgență din Capitală

O misiune atipică, cu angrenaj impresionant de forțe a avut loc astăzi, în București, unde, peste 20 de salvatori, pompieri, paramedici, medici și asistenți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii “București-Ilfov, respectiv UPU-SMURD Floreasca au intervenit pentru salvarea unui bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă, de aproximativ 400 kg, care acuza dificultăți locomotorii.

Odată ajunse forțele de intervenție, echipajele medicale SMURD au constatat că bolnavul suferise un accident vascular, anunță DSU.

Dificultatea misiunii a constat în extragerea bărbatului și transportarea acestuia până la autospeciala transport victime multiple, aflată în dotarea pompierilor salvatori.

Astfel, pentru soluționarea acestui caz dificil, au fost dislocate 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale transport victime multiple, 1 autoscară, 1 descarcerare grea , 1 ambulanță SMURD terapie intensivă mobilă, toate fiind încadrate cu peste 20 de salvatori.

Bărbatul a fost transportat în siguranță la o Unitate de Primiri Urgențe, în vederea evaluării, monitorizării și aplicării procedurilor medicale specifice în vederea oferirii unui tratament adaptat nevoilor pacientului.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.