Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Alba au intervenit pentru salvarea unei familii dintr-o casă inundată

b1.ro
inundații

O familie formată din trei persoane a fost evacuată luni în comuna Bistra, unde un drum și mai multe gospodării au fost inundate. De asemenea, în localitatea Dăroaia au fost evacuate 50 de persoane, potrivit mediafax.ro.

Potrivit ISU Alba, pompierii au evacuat din satul Păștești, comuna Bistra, o familie formată dintr-o femeie și doi copii, dar și doi căței, după ce apa a ajuns în locuința acestora la aproximativ un metru înălțime.

De asemenea, un drum din comuna Bistra a fost inundat, apa depășind o jumătate de metru, iar apa a pătruns și în câteva gospodării.

IPJ Alba a anunțat că politiștii din Roșia Montană și Abrud, împreună cu reprezentanți ai Primăriei Roșia Montană, intervin pentru evacuarea locuitorilor din localitatea Dăroaia. Evacuarea are rol preventiv, având în vedere precipitatiile abundente. Până la ora transmiterii știrii, au fost evacuate 50 de persoane.

ISU Alba a anunțat că personalul aflat în ture libere a fost alertat și este pregătit să se deplaseaze spre zonele vizate de Codul roșu. De asemenea, locuitorii au fost atenționati prin mesaj Ro-Alert.

Mai multe zone din județul Alba au fost luni după-amiaza sub avertizare Cod roșu de averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelie și grindină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.