Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Giurgiu au intervenit, în 24 de ore, la opt incendii de vegetaţie uscată în şase localităţi

botosaneanul.ro
incendiu vegetatie

Pompierii giurgiuveni au acţionat pentru stingerea a opt incendii de vegetaţie uscată în ultimele 24 de ore, în şase localităţi din judeţ, din cauza focului deschis în spaţii deschise.

"Pompierii giurgiuveni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenţia imediată la solicitările cetăţenilor şi gestionarea optimă a situaţiilor de urgenţă, produse la nivel local. În ultimele ore, aceştia au intervenit pentru stingerea a opt incendii de vegetaţie uscată, în municipiul Giurgiu şi în localitatea Cornetu unde au fost câte două intervenţii şi la Bucşani, Crucea de Piatră, Gostinari şi Popeşti. În urma incendiilor a ars o suprafaţă totală de vegetaţie uscată de aproximativ un hectar şi a ars o cantitate de câteva zeci de kilograme de deşeuri menajere', se arată într-un comunicat de presă, transmis miercuri de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, Detaşamentului Giurgiu, Punctului de Lucru Călugăreni şi Gărzii de Intervenţie Colibaşi, cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă, potrivit Agerpres.

Din cercetările efectuate, cauza probabilă de producere a incendiilor a fost utilizarea focului deschis în spaţii deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.