Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii militari au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 13 localităţi din nouă judeţe afectate de vremea rea şi ploi abundente

inundatii

Pompierii militari au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 13 localităţi din nouă judeţe afectate de vremea rea şi ploi abundente, zeci de curţi, dar şi trei case fiind inundate, informează agerpres.ro

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri dimineaţă, de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, intervenţiile au avut loc în localităţi din judeţele Bacău, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Prahova, Tulcea şi Vrancea. 

"În urma averselor însemnat cantitative, echipajele de salvatori au intervenit pentru evacuarea apei din 21 curţi, patru subsoluri şi trei locuinţe. De asemenea, pompierii au intervenit pentru înlăturarea apei, arborilor şi aluviunilor care îngreunau circulaţia rutieră pe drumurile publice", se arată în comunicatul citat. 

Totodată, au fost semnalate probleme la sistemul de alimentare cu energie electrică în patru localităţi, echipele de intervenţie aflându-se pe teren pentru remedierea situaţiei. 

Judeţele aflate sub incidenţa atenţionărilor de vreme rea sunt în continuare monitorizate, informează IGSU

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.