Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii militari din Gorj au intervenit la 17 situaţii de urgenţă în ultimele 24 de ore

radiounirea.ro
autospeciale ISU

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 17 situaţii de urgenţă, cele mai multe pentru acordarea asistenţei medicale şi prim ajutor calificat, se arată într-un comunicat de presă postat marţi pe site-ul instituţiei, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, din cele 17 intervenţii, 14 au fost pentru acordarea asistenţei medicale, două la incendii şi una pentru deblocarea uşii unui apartament. 

"Ieri (luni - n.r.) în jurul orei 23,30 am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un incendiu izbucnit în comuna Cruşeţ, 
satul Mierea. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Gărzii de Intervenţie Hurezani, echipajul de intervenţie constatând că incendiul se manifesta violent la acoperişul unui depozit de furaje cu posibilitate de propagare. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars: acoperişul depozitului de furaje pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi şi aproximativ 5 tone de plante furajere. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă foc deschis în aer liber. O altă intervenţie a avut loc în municipiul Târgu Jiu la un incendiu izbucnit la un autovehicul, pe strada Făgăraş", se precizează în comunicatul ISU Gorj.

Citește și: Un bărbat a fost reținut pentru mituirea unui poliţist cu 200 de euro

Aceeaşi sursă arată, tot în cursul zilei de luni, în jurul orei 16,00, prin intermediul numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 o femeie din oraşul Bumbeşti Jiu semnala faptul că un bărbat din aceeaşi localitate nu răspunde la uşa locuinţei în care domicilia, de câteva zile. 

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti Jiu care a intervenit pentru a debloca uşa imobilului. Din păcate, echipajele de intervenţie au găsit în interiorul locuinţei un bărbat în vârstă de 66 de ani decedat. Cazul a fost preluat de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul", se mai arată în comunicatul ISU Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.