Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii moldoveni, plecați în misiunea din Turcia, au reușit să salveze după patru zile un băiețel de trei ani (video)

Los Angeles Times
cutremur Turcia

Salvatorii moldoveni plecați în misiune în Turcia au reușit să scoată de sub ruinele unui bloc un băiețel de trei ani. Acesta a supraviețuit după ce a stat sub dărâmături timp de patru zile în urma cutremurelor devastatoare produse luni, conformd deschide.md.

Potrivit Ministerului de Interne de la Chișinău, copilul a fost recuperat în siguranță după ce echipajul de specialiști a reușit să-l găsească sub dărâmături.

 

Salvatorii au utilizat mijloace specializate de căutare. După ce au stabilit că acesta se afla blocat în construcția puternic avariată, angajații IGSU au reușit să-l scoată viu și nevătămat.

Copilul a fost preluat de medici pentru a-i fi acordată asistența necesară. Cel mai probabil, micuțul a fost protejat în timpul dezastrului de una dintre rude, care, din păcate, a fost găsită fără suflare sub dărâmături, alături de copil.

Amintim că echipa de salvatori din R. Moldova a început misiunea de căutare-salvare în această dimineață, după ce li s-a atribuit sectoare de intervenție în cea mai afectată zonă de seism, provincia Hatay, Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.