Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierul rănit în incendiul care a cuprins o fabrică de mezeluri din Mizil este intubat, el având arsuri de gradele 2 şi 3 pe 15% din suprafaţa corporală

pompieri giurgiu

Unul dintre cei doi pompieri răniţi, marţi dimineaţă, în incendiul care a cuprins o fabrică de mezeluri din Mizil este intubat, el având arsuri de gradele 2 şi 3 pe 15% din suprafaţa corporală, a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, dr. Andrei Ilinca, conform Agerpres.


Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 42 de ani este intubat pentru că se suspicionează arsuri de căi aeriene superioare, pacientul urmând să fie reevaluat.

De asemenea, un pompier de 40 de ani are arsuri de gradele 1 şi 2 pe 5% din corp.

Un incendiu de proporţii a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o fabrică de mezeluri din oraşul prahovean Mizil, flăcările afectând o suprafaţă de peste 7.000 de metri pătraţi.

Intervenţia pentru lichidarea focului continuă şi la acest moment, după circa 7 ore de la debut. La un moment dat, incendiul s-a propagat şi la o parte din clădirea administrativă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.