Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, aproape de a da o nouă lovitură grea PSD - Un primar de mare municipiu, la un pas de Pro România

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, ar putea da o nouă lovitură grea PSD. Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a participat, vineri, la şedinţa regională a partidului Pro România, desfăşurată la Iaşi, în calitate de invitat, afirmând că la un moment dat se va înscrie în “partidul cel mai favorabil Iaşiului“, scrie News.ro.

Mihai Chirica a venit, vineri, la reuniunea regională Pro România, desfăşurată la Iaşi, unde a fost invitat să ţină şi un discurs, însă n-a precizat dacă se va înscrie în formaţiunea condusă de Victor Ponta.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus în faţa celor prezenţi în sală că Mihai Chirica a acceptat să fie prezent ca invitat, dar că şi-ar dori ca să devină membru al acestei formaţiuni politice.

La rândul său, Mihai Chirica a precizat că se bucură să vadă în sală mulţi membri de la filiala municipală a PSD, însă nu le-a spus celor prezenţi că se va înscrie în Pro România.

Chiar în timpul şedinţei Pro România de la Iaşi, Victor Ponta şi Mihai Chirica s-au retras într-o altă sală de la hotelul unde s-a desfăşurat reuniunea, unde au discutat timp de 20 minute.

Întrebat, ulterior, de jurnalişti dacă intenţionează să se înscrie în Pro România, Mihai Chirica a evitat un răspuns clar, însă a precizat că “democraţia se bazează pe partide serioase” şi că, la un moment dat, se va înscrie ”într-o formaţiune“.

“Rămâne să vedem şi care este partidul cel mai favorabil Iaşiului“, a spus Mihai Chirica, înainte de a părăsi hotelul unde a avut loc şedinţa Pro România.

Citește și: Acuzație EXPLOZIVĂ din Parlamentul European: Guvernul Dăncilă a votat tăierea fondurilor pentru pesta porcină africană în Bugetul UE 2019

Victor Ponta a afirmat că încearcă să-l convingă pe Chirica să vină la Pro România, însă a spus că edilul Iaşiului poate să rămână un primar independent foarte bun, după modelul lui Sorin Oprescu la Bucureşti.

Mihai Chirica a fost exclus din PSD la începutul acestui an, după ce a lansat în repetate rânduri critici virulente la adresa lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.