Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta acuză PNL de 'minciună idioată': 'Mai tăceți naibii pe tema asta că e prea mult!'

ponta obraz

Victor Ponta, consilier al premierului Marcel Ciolacu, lansează un atac dur la adresa PNL, din cauza declarațiilor liderilor liberali referitoare la taxe. Ponta susține că este singurul premier care a scăzut taxele și impozitele, iar singura șansă a PNL ar fi să se mai găsească români care să creadă un discurs anti-PSD.

„Oare pot reprezentantii PNL sa se opreasca din aceasta minciuna idioata??? In calitatea mea de “cel mai liberal Premier al Romaniei” (adica ultimul care a redus taxe si impozite si a sprijinit mediul de afaceri romanesc) chiar nu mai suport sa vad lideri ai PNL jurandu-se (a cata oara) ca ei “nu maresc taxe si impozite” ! Stie deja toata lumea ca ei le maresc mereu - pe alea scazute de Premieri de la “ciuma rosie”! Mai taceti naibii pe tema asta ca e prea mult! Eu zic sa bagati din nou aia cu “sa scapam Tara de PSD ” ca asa l-au votat oamenii pe Dl Iohannis - sigur mai sunt “foci” care o sa creada!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

CONTEXT

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, susține că în bugetul de stat pe 2024 sunt cuprinse şi cheltuielile cu majorarea pensiilor, a salariilor profesorilor, investiţiile pe programul Anghel Saligny şi că vor fi zero creşteri de taxe şi impozite.

„Pe partea de venituri, anul 2024, aşa după cum se cunoaşte, va fi anul cu zero creşteri de impozite şi taxe. Deci, va fi un an în care vom beneficia de predictibilitate pentru ceea ce înseamnă bugetul şi execuţia bugetară şi mediul de afaceri va putea să îşi ia în calcul un plan de afaceri cu elemente de predictibilitate şi stabilitate în anul 2024", a adăugat Marcel Boloş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.