Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta anunță noi demiteri: ce capete vor pica după marea deszăpezire

Principalul vizat de Victor Ponta pare a fi prefectul de Brăila, despre care premierul a spus că nu are ”capacități manageriale și poate nu se descurcă foarte bine în astfel de situații”. Reacția lui Ponta vine după ce prefectul de Brăila a rămas înzăpezit.

Victor Ponta susține că va trage linia în weekend, după ce va trece situația de criză, dar a precizat că vor fi mai mulți cei care vor plăti pentru o gestionare mai puțin corectă în anumite zone.

Premierul a ținut să precizeze că toate utilajele folosite până acum, dar și alimentele sau motorina au fost luate din fondul de rezervă al statului. ”Nu s-a cumpărat nimic. Motorina am relocat-o din fondul de rezervă al statului, iar alimentele au ajuns la oameni din proviziile MaPN”, a mai spus Ponta.

Întrebat de ce s-au semnat contracte cu firmele de deszăpezire fix înainte de a veni zăpada, premierul a precizat că nu s-a semnat niciun contract recent, toate fiind parafate încă de anul trecut. Pus în fața datelor concrete, Ponta a dat înapoi și a spus că se va interesa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.