Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta anunță următoarea ȚINTĂ, după profesorul Beuran: 'Îl știe toată lumea și nu pot să-l cumpere'

ponta pro romania

Victor Ponta, președintele Pro România, a fost prezent în studioul România TV, unde a abordat și subiectul arestării profesorului Mircea Beuran.

Victor Ponta a declarat că arestarea doctorului Beuran, ca și a altor medici de prestigiu, este o strategie bine pusă la punct, iar cea mai importantă țintă este Raed Arafat.

Citește și: Celebrul Conac Banffy, din zona Transilvaniei, a fost scos la vânzare

”E ceva mult mai mult decât atât. Eu nu provin din lumea medicală, dar cunosc. Toți profesorii, pe rând, au fost luați de DNA, toți oameni care au salvat mii de vieți. Sunt oameni cu prestigiu, cu autoritate, nu poți să-i suni de la Viena și să le zici ce să facă, că au și ei orgoliul lor. Uitați-vă cine le face plângeri, numai Voiculescu și Ungureanu. Despre asta este vorba, să fie dați la o parte, iar ăia mai mici din spate să zică că nu au ce face, aia e. Cum se face că fix în mijlocul scandalului cu Costache, care și-a dat ordin pentru el, să trebuiască doar un angiograf, nu două? E o bătălie a unor oameni trimiși de firme care au cifre de afaceri mai mari decat PIB-ul României. Arafat e principala țintă, pentru că îl știe toată lumea și nu pot să-l cumpere. Cu siguranță îl vom apăra, dacă va fi atacat”, a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.