Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta arată cu degetul spre Iohannis şi PSD: Din cauza lor, pro-ruşii ar putea câştiga alegerile în Moldova

ponta obraz

Victor Ponta este cu ochii pe alegerile din Republica Moldova, care urmează să aibă loc în luna februarie. Fostul premier le reproşează preşedintelui şi Coaliţiei PSD-ALDE că i-au ignorat pe vecinii de la est, fapt care ar putea să dea apă la moară propagandei ruse şi să contribuie la o victorie a forţelor politice anti-Occidentale la Chişinău.

CITEȘTE ȘI: Concluzia ciudată a oamenilor de ştiinţă: De ce ar trebui să mergem mai des cu spatele

"Alegerile din 2019 pentru Parlamentul European si cele din Romania pentru functia de Presedinte sunt foarte importante / pentru mine insa si Alegerile Parlamentare din Februarie din Moldova sunt la fel de importante! Mie imi pasa daca in urma votului Moldova va ramane pe drumul apropierii de Romania, Uniunea Europeana si SUA ; sau daca este dusa inapoi in orbita Moscovei!

Vreau sa ii urez mult succes in alegeri Premierului Pavel Filip ( un om discret si modest dar extrem de serios, profesionist si eficient) alaturi de echipa sa guvernamentala ; Vicepremierului Iurie Leanca ( un fost Premier si Ministru de Externe cu adevarat Pro Romania si Pro Europa) , Monicai Babuc ( un Ministru al Culturii atat de inimos) ; tuturor celorlalti prieteni si colegi din Moldova alaturi de care am facut atat de multe proiecte care sa apropie cu adevarat romanii de pe cele doua maluri ale Prutului ( gradinite, microbuze scolare, gazoduct si linii de transport a energiei electrice, SMURD Moldova si inistitutuu de cultura si istorice, echipamente pentru Ministerul de Interne si al Apararii sau Dustere pentru autoritatile locale)!

Pavel Filip si echipa sa guvernamentala au reusit, in conditii politice si economice foarte dificile, sa tina Moldova pe un drum stabil si pozitiv! Dupa Alegerile din Februarie sper sa continue cu si mai mult succes aceasta directie ProRomania si ProEuropa !

Ps - nu are rost sa mai vorbesc aici despre indolenta si nepasarea oribila fata de Moldova a actualilor guvernanti de la Bucuresti! In Alegerile precedente din 2014 Romania a sprijinit cu toate puterile Guvernul Moldovei / in 2019 Klaus Iohannis isi incheie un mandat de Presedinte al Romaniei fara sa fi efectuat nici macar o singura vizita oficiala la Chisinau/ iar Guvernele Dragnea - Dancila au facut poze si declaratii sforaitoare de sprijin ; in final au dat zero lei si au facut zero investitii dand astfel munitie de campanie pentru Dodon si Socialistii care spun acum ( pe buna dreptate) ca Guvernul de la Bucuresti doar minte si nu a mai facut nimic concret pentru Moldova din 2016!", scrie Ponta pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Medicii avertizează: De ce NU este bine să stai în pat când te doare spatele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.