Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta aruncă 'bomba' în dosarul vaccinurilor: 'Nu i-a obligat nimeni să ia atâtea, dar au zis să se pună bine cu Ursula, cu producătorii'

tion.ro
Victor Ponta

Ponta aruncă 'bomba' în dosarul vaccinurilor: 'Nu i-a obligat nimeni să ia atâtea, dar au zis să se pună bine cu Ursula, cu producătorii'

Președintele ProRomânia, Victor Ponta, a vorbit, sâmbătă seara, la România TV, despre dosarul vaccinurilor de un liard de euro, în care DNA îi anchetează pe fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

"E o bombă politică și socială. Eu cred că a existat pandemie. În spatele pandemiei s-au făcut multe abuzuri.

A fost momentul în care România n-a mai ținut cont de nimic, a aruncat cu bani. Bulgărele de zăpadă s-a dus la vale, de la 50 de miliarde la 150 de miliarde.

Eu cred că nu i-a obligat nimeni să ia atâtea vaccinuri, dar au zis să se pună bine cu Ursula, cu producătorii. Bravă lui Nazare că a făcut treaba asta.

Întâmplător, pe domnul Cîțu nu-l simpatizez deloc. Domnul Voiculescu a venit din Austria să distrugă somitățile medicinei românești, le-a făcut dosare.

Dacă în locul lor erau Ciolacu și Rafila, ce ziceau? Erau la protest în piață", a spus Victor Ponta.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referatul unei cauze în vederea sesizării preşedintelui României şi Senatului pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale faţă de trei persoane cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu privind achiziţionarea vaccinurilor anti-COVID.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.