Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, atac incendiar la Blaga

ponta blaga

Premierul Victor Ponta l-a acuzat, marti, pe copreședintele PNL Vasile Blaga de 'furaciuni' în alegeri.

Întrebat de presă cum comentează dorința lui Vasile Blaga ca PNL sa formeze un Guvern minoritar, Victor Ponta a declarat: "Pe dl Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus si dumneavoastra, a spus si intregii tari, de ce vrea la guvernare. Nu vrea la guvernare sa faca ceva mai bun, sa guverneze tara, sa va fie mai bine, sa mareasca salarii, sa fac drumuri. Dl Blaga vrea la guvernare sa organizeze alegerile. Mi-a placut aia ca n-a organizat niciodata alegeri. Serios? Dar in 2009 cum a castigat dl Basescu al doilea mandat? Nu cu furăciunile lui Blaga și ale lui Videanu? Are memorie scurta, deci cetatenii romaniei stiu de ce vrea PNL la guvernare, ca sa organizeze alegeri. Iertati-ma, dar eu nu sunt de acord cu ei"

In ceea ce priveste cele mai recente atacuri ale Alinei Gorghiu la adresa PSD, Ponta a spus ca este o 'stire' faptul ca nu i-a mai cerut demisia.

"Simplul fapt ca dna Gorghiu nu mi-a cerut demisia ieri si a spus si altceva este deja o stire extraordinara, inseamna ca nu are decat o idee fixa cu demisia, mai are o idee fixa. Sa fie sanatoasa dna Gorghiu", a spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.