Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, atac la Iohannis: Se duce degeaba la Consiliul European

Premierul Victor Ponta l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru participarea la Consiliul European, sustinand ca acesta merge degeaba acolo, la fel cum facea si presedintele Traian Basescu. Ponta sustine ca aceste reuniuni sunt dedicate premierilor.

"Presedintele se duce degeaba ca orice se decide acolo, mai putin politica externa a UE tine de Guvern, de aia toata lumea merge cu prim-ministrul, cu foarte mici exceptii in care Constitutia prevede alt fel. (...) Am avut o discutie la inceput, mi-a zis ca domnia sa merge ... nicio problema, noi ii dam toate documentele. Eu v-am spus foarte clar - daca ajungeam presedinte, mergea prim-ministrul la Consiliul European. Acum presedintele se duce, zice ceva, pe urma vine si imi spune mie, eu ...", a spus Ponta.

Acesta l-a criticat si pe consilierul prezidential Leonard Orban care a facut o serie de declaratii cu privire la refugiati:

"Vorbeste domnul Leonard Orban despre refugiati. Si? Ii ducem acasa la domnul Leonard Orban?", a afirmat premierul.

Intrebat daca in urma primelor dezbateri in Consiliu despre refugiati, presedintele Klaus Iohannis l-a informat, Ponta a raspuns negativ: "Nu, in general aflu de la colegii mei premieri ce se discuta la Consiliul European si sunt la curent", a spus Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la un Consiliul European convocat de urgenta pe tema crizei refugiatilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.