Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta cere DEMISIA ministrului Justiţiei. Atac dur la CSM

ponta cazanciuc

Victor Ponta s-a dezlănţuit în debutul şedinţei de Guvern de miercuri, 22 iulie. Premierul a reacţionat la cazul elevei violate de şapte tineri în Vaslui. După ce tinerii au fost lăsaţi în libertate pe perioada procesului şi izbucnirea unui scandal public, CSM s-a sesizat în acest caz. Ponta nu este mulţumit şi cere acţiune din partea ministrului Justiţiei.

"Vreau să-mi exprim solidaritatea cu victima de la Vaslui. De ani de zile nu facem altceva decât să dăm la televizor bătălii politice. Cred că este un lucru foarte grav cu ce am ajuns pentru întreaga societate. Vreau să cred că se va schimba ceva cu adevărat. Ne bucurăm că vedem deputați si politiceni arestați preventiv. Este un lucru grav în care a ajuns întreaga societate. Nu ne concentrăm pe viata de zi cu zi a oamenilor. Vreau să vă rog domnule ministrul al Justiției și să vă exercitați autoritatea în CSM și dacă nu, să vă dați demisia. Să le atrageți atenția celor de CSM, în afara că nu am voie să comentez. Uite că acum am voie să comentez. Nu e nicio presiune la adresa justiţiei. Vă rog să vă exercitaţi atribuţiunile", i-a spus premierul ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Robert Cazanciuc i-a răspuns premierului, încercând să explice faptul că Inspecţia judiciară efectuează un control în acest caz şi, în funcţie de cele constatate, se vor lua lăsuri. Victor Ponta i-a tăiat-o scurt: "Poveşti! Poveşti am mai auzit. Poate de data asta îi mai apară şi pe oameni, nu numai pe ai lor."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.