Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Cota unică de 16% rămâne până la alegerile 2016

guvern

România va pastra cota unica de impozitare de 16% pâna la alegerile parlamentare din 2016, dupa care fortele politice care vor iesi câstigatoare din acel scrutin vor adopta o decizie cu privire la mentinerea acesteia, a declarat premierul Victor Ponta.

"Pastrarea cotei unice a fost o conditie a partenerilor liberali din coalitie. Am acceptat-o, o pastram si sunt absolut convins ca, pâna la alegerile din 2016, România va avea clar cota unica de 16%, iar, mai departe, sigur, fortele politice care vor avea legitimitatea data de alegerile parlamentare din 2016 vor putea sa spuna daca mentin aceasta cota unica sau nu", a spus Ponta, potrivit Mediafax, la cea de-a XXIII-a ediţie a "Topului Naţional al Firmelor Private din România-TOP 2013".
El a reluat totodata ideea ca nu vor fi majorate taxe si impozite pentru anul viitor, cu argumentul ca tot ceea ce a fost adoptat si se afla în dezbatere în prezent se înscrie în politica fiscal-bugetara deja aprobata cu organismele internationale.
"Asa încât, 2015 si 2016, nu cred ca guvernul viitor are în vedere sa mareasca vreo taxa sau vreun impozit special", a afirmat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.