Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta criticat pentru vizita in Emirate: E de fapt un teambuilding. Se joaca cu lopatica in nisip

Premierul Victor Ponta urmeaza sa efectueze o vizita in Emirate, Arabia, Saudită, Qatar și Kuweit impreuna cu noua parlamentari printre care socrul sau Ilie Sarbu. Delegatia a fost aleasa in functie de expertiza membrilor in politica externa. Consultantul politic Cozmin Gușă a a criticat aceasta vizita si sustine ca ar fi mai degraba un concendiu decat o vizita importanta care va costa aproximativ 100 de mii de dolari doar pentru parlamentarii însoţitori.

"Eticheta pe care i-a aplicat-o (n.r. Ion Cristoiu) lui Victor Ponta dovedește o cunoaștere bună a firii premierului. Lucrurile astea atât de neserioase, mi-am adus aminte acum de episodul Dubai, și le permite un puști, nu un bărbat de familie, un conducător de stat și de partid. Tot timpul, la Victor Ponta șochează faptul că face pe seriosul și după aia fuge repede de la masă și se joacă cu lopățica în nisip", a declarat Gușă.

"Asta e de fapt un teambuilding al celor din jurul lui Victor Ponta. Pleacă să se distreze, să discute, să strângă rândurile, si asta nu ar fi fost o problemă dacă realizau acest lucru în comun, poate cu familiile și corect ar fi fost să o facă pe banii dânșilor. Cred că nu au o problemă să plătească pentru un astfel de concendiu, care e mult mai scump de 100.000 de euro. Gogorițele astea cu atribuțiile pe politică externă ale parlamentarilor să le lăsăm, să le spună celor care nu se pricep la politică. O delegație parlamentară în țările arabe e ignorată. Acolo oamenii sunt interesați de afaceri cu guvernele și nu se împiedică în niște parlamentari care nu au competență. Este o deplasare care pentru dânșii va fi veselă, dar de fapt este nerușinată. Vedem apetența tuturor de a nu da importanță lucrurilor esențiale în viață, cum ar fi să îți fie rușine de anumite fapte pe care le-ai săvârșit, să fii serios și responsabil, adică să nu cheltui sute de mii de euro din banii contribuabililor pe o deplasare total banală", a mai spus Gușă la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.