Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: De când e prieten cu Băsescu, Antonescu are acelaşi limbaj

'De când e prieten cu domnul Băsescu, (Antonescu - n.r.) are acelaşi limbaj. Cred că prima dată când îl va întâlni domnul Antonescu pe domnul Barroso o să-i transmită aceste lucruri şi e suficient. Eu nu intenţionez să răspund nici domnului Băsescu, nici domnului Antonescu la acest gen de declaraţii, eu am foarte multă treabă şi dânşii au foarte mult timp', a spus Ponta, în cadrul unor declaraţii de presă susţinute la Forumul de Afaceri Franţa-Europa de sud-est.

Premierul a subliniat importanţa stabilităţii politice. În context, el a arătat că la forum au fost invitaţi inclusiv ministrul de Finanţe şi cel al Economiei.

'(Uniunea Social Democrată - n. r.) a fost făcută pentru alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, noi colaborăm şi la nivelul Guvernului, al Parlamentului României, al structurilor locale şi stabilitatea e extrem de importantă pentru toată lumea. Astăzi, alături de mine, erau invitaţi ministrul de Finanţe şi ministrul Economiei. Bine că am venit eu', a punctat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.