Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta declară război total 'acoperiților' din presă: 3 întrebări ale premierului

ponta guvern sedinta

Premierul Victor Ponta a început un război de anduranță cu site-urile de știri Hotnews și Ziare.com. Premierul îi acuză pe aceștia că ar fi la comanda serviciilor secrete și scriu împotriva lui ”ca ordin pe unitate”.

Citește și: Victor Ponta, atac INCENDIAR: 'deconspiră' doi ofițeri acoperiți din presă

Citește și: Victor Ponta aruncă NUCLEARA

Citește și: Dan Tapalagă îi dă replica, după ce Victor Ponta l-a clasat drept ofițer acoperit

”Democrația pe ințelesul ofițerilor "Serviciului de Propagandă" - exemplu!!

Citez din editorialul publicat azi, la ora 7.49 (evident, la subunitateaZiare.com!!) - "Victor Ponta .. a făcut față atacului PNL, dar cred că nu va face față atacului Justiției. Are în fața lui un zid format din DNA, SRI și Cotroceni, instituții care, în opinia mea, îl vor plecat din fruntea Guvernului."!!!

Editorialul măcar este semnat de un jurnalist care există (nu o "fantomă" cu pseudonim cum este practica la acest site) și reflectă un mod de gândire. Am cel puțin 3 întrebări legitime:

1. Are vreun mandat acest asa-zis jurnalist (sau acest site cu patroni anonimi și finanțare absconsă) să facă afirmații categorice în numele a trei instituții ale Statului Român??? Eu sunt convins că nu, dar perpetuatea acestor practici nu face decât să alimenteze suspiciunile generalizate.

2. Este acest mod repetat de aruncare în spațiul public a unor idei nedemocratice o presiune ilegitimă asupra unor instituții? (care dacă nu acționează în modul cerut evident urmează să fie criticate pt asta)?

3. Principiile de societate democratică europeană pe care le dorim cu toții aplicate în România nu sunt de fapt grav puse în pericol de această propagandă privind schimbări de Guvern prin metode și mijloace total nedemocratice, specifice unor dictaturi?

Aștept cu interes opiniile dvs. - între timp o să-mi dedic în continuare energia și puterea actului de bună guvernare (pt care am primit un mandat legitim și democratic în 2012 și pe care vreau să-l duc la bun sfârșit până în Decembrie 2016)”, scrie Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.