Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, declaratie categorica privind ministrii urmariti penal. Ce il asteapta pe Valcov

ponta

Premierul Victor Ponta a fost categoric privind ministrii impotriva carora procurorii incep urmarirea penala. El a fost transant si a precizat ca el insusi s-ar retrage din Guvern daca ar fi urmarit penal, iar ministrii 'cu siguranta' se vor retrage si ei intr-o astfel de situatie.

"Dacă DNA va cere urmărirea penală față de mine, cu siguranță că mă voi retrage din Guvern. Dacă DNA va cere urmărirea penală pentru un membru al Guvernului, cu siguranță acesta se va retrage. Asta nu înseamnă că e neapărat vinovat”, a precizat Victor Ponta, la Romania TV in decembrie 2014.

Daca Ponta isi mentine pozitia adoptata atunci ar insemna ca acesta ii va cere lui Darius Valcov sa se retraga din Guvern.

Pe de alta parte chiar atunci cand facea aceasta declaratie avea deja un ministru care nu era doar urmarit penal, ci trimis in judecata Este vorba de ministrul si vicepremierul Liviu Dragnea, inculpat in Dosarul Referendumului.

Astfel daca lui Dragnea nu i s-a cerut nici atunci si nici pana acum retragerea din Guvern si Darius Valcov ar putea ramane in continuare ministrul Finantelor, in ciuda principiilor enuntate de premier.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.