Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum vrea Ponta să oblige presa să vorbească 'despre ce e important'

Ponta-sursa foto:Mediafax

Premierul Victor Ponta i-a spus, sambata, unui jurnalist interesat de calitatea drumurilor, pe un ton ironic, ca i-a lipsit Romania si faptul ca lumea e nemultumita chiar si atunci cand se fac lucruri bune.

”Vreau să vă confirm că cei 10 kilometri sunt operaționali. S-au finalizat si contestatiile, în aceste conditii sunt 24 de ore importante, cel mai important este că avem semnat un acord de 12 miliarde pentru infrastructura. Pentru prima data, suntem legați de Europa prin autostradă. De data asta în Romania s-a lucrat mai bine fata de Ungaria", a declarat Victor Ponta, la deschiderea oficială a Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota şi realizarea conexiunii între autostrăzile A1 şi M43 - Ungaria.

Intrebat de ce in unele situatii calitatea drumurilor inaugurate este slaba, Victor Ponta a replicat ironic: "Mi-a lipsit România, dumneavoastră sunteți nemulțumit".

Ponta a refuzat să răspundă altor întrebări ale presei, precizand ca in mass-media nu s-a vorbit 'deloc' despre semnarea, vineri, a Deciziei de Aprobare a Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Premierul a precizat ca vorbeste doar despre infrastructura astfel incat jurnalistii sa fie 'obligati' sa relateze 'despre ce e important'.

'O să vă dezamăgesc foarte tare, dar având în vedere că ieri nu s-a vorbit deloc în presă despre 12 miliarde de euro primiţi de România, s-a vorbit despre altceva, pentru că eu am vorbit de altceva, azi, nu mai fac greşeala aceasta şi vorbesc doar despre infrastructură, ca să fiţi obligaţi, de vrut-de nevrut, să vorbiţi despre ce e important, şi anume despre autostrăzile din ţara asta, după care, de luni, ne întoarcem la problemele politice', a spus Victor Ponta.

'Nu se întâmplă chiar în fiecare zi un lucru important, dar astăzi chiar este un lucru important, şi anume lansarea în mod oficial a Programului Operaţional pentru Infrastructură Mare, care include şi faimosul Master Plan de Transport, mai cunoscut în România decât orice altceva. (...) Sunt 12 miliarde de euro, însemnând 9,5 miliarde fonduri nerambursabile şi 2,5 fonduri de la buget'', a declarat Victor Ponta, la evenimentul de vineri de la Guvern, la care au mai participat comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, şi ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Sursa foto: Mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.