Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta s-a ambiţionat: E o miză personală uriaşă

ponta_pupitru_guvern

Premierul Victor Ponta a precizat marti ca aprobarea bugetului pe 2015 este 'o miza personala uriasa', dar si o sansa pentru a demonstra ca masurile deja adoptate nu au fost 'pomeni electorale'.

'Pentru mine, aprobarea bugetului este o sansa si o miza personala uriasa. Pe de o parte, pot sa dovedesc, chiar daca tardiv, câteva lucruri esentiale: nu se schimba cota unica, nu cresc taxe si impozite, masurile deja adoptate - atât cele economice privind CAS si scutirea de impozit a profitului reinvestit, cât si cele sociale - sunt perfect sustenabile si nu pomeni electorale', a postat prim-ministrul pe contul sau de Facebook.
În plus, prim-ministrul a apreciat ca adoptarea bugetului ar asigura continuarea unor 'proiecte importante' si pastrarea directiei de dezvoltare economica 'acceptata si recunoscuta de foarte multi în tara si în afara'.
Reprezentantii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene au sosit marti dimineata la Palatul Victoria pentru primele discutii cu premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, si cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov despre proiectul legii bugetului pentru anul 2015.
Misiunea comuna de experti ai FMI si CE se va afla la Bucuresti pâna pe 10 decembrie.
AGERPRES

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.