Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, un nou atac la PNL: Reprezentăm un model de urmat

ponta guvern sedinta

Premierul Italiei Matteo Renzi a anunțat o reducere semnificativă a impozitelor în următorii trei ani, precizând totodată că această reformă a fiscalității nu va implica o creștere a datoriei publice, care este de altfel principala problemă a Italiei. Acesta a subliniat că Guvernul pe care-l conduce își va respecta angajamentul de a realiza o diminuare a fiscalității fără precedent în istoria Italiei, vorbind chiar despre o 'revoluție coperniciană fără creșterea datoriei publice'.

Făcând referire la cazul Italiiei, premierul Victor Ponta a precizat că  e interesant de văzut dacă va exista o opoziție precum cea din România la acest proiect - ''întâi să sprijine planul de relaxare fiscală, apoi să se dezică într-un mod duplicitar - așa cum vor să facă cei de la PNL''.

"Italia dorește, la rândul ei, să propună un pachet de reducere a fiscalității, ca alternativă la politica de austeritate! Interesant de văzut dacă va exista o opoziție precum cea din România la acest proiect (întâi să sprijine planul de relaxare fiscală, apoi să se dezică într-un mod duplicitar — așa cum vor să facă cei de la PNL). Cel mai important e că noi am reușit deja să introducem o reducere semnificativă a taxelor și impozitelor (TVA la 9%, CAS redus etc.), să avem încasări mai mari la buget și o creștere economică record — astfel reprezentăm un model de urmat pentru alte state europene. Aceasta este direcția în care trebuie să mergem în continuare prin noul Cod fiscal", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.