Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, despre un nou Guvern PNL: Am sa fac tot ce tine de mine sa nu se intoarca cei care luau spagi

Ponta - ziuaveche.ro

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri, la Iaşi, că va face tot posibilul pentru a se opune accederii la guvernare a celor 'care în 2010-2011 luau şpăgi de la Microsoft', el răspunzând astfel afirmaţiei de joi seară a preşedintelui Klaus Iohannis că şi-ar dori să lucreze cu un Guvern PNL.

'Am să fac tot ce ţine de mine, şi domnul Dragnea la fel, şi alţii, ca să nu se întoarcă la guvernare exact cei care în 2010- 2011 aflăm acum că luau şpăgi de la Microsoft, care retrocedau pe milioane de euro tot felul de terenuri, cei care ne-au blocat fondurile europene, care ne-au dus TVA-ul la 24%, exact aceiaşi. Dacă vin alţii mai buni ...', a afirmat Ponta.

Liderul social- democrat a afirmat că actuala majoritate parlamentară este foarte stabilă şi va permite PSD să rămână la guvernare până în 2016 şi chiar să câştige alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.

'Ultimul vot în Parlament a fost în urmă cu o lună şi rezultatul, după cum cunoaşteţi, a fost 377 de voturi pentru actualul guvern şi 143 împotrivă. Eu cred foarte tare că actuala majoritate, nu doar că este foarte stabilă, dar poate şi să guverneze foarte bine până la alegerile din 2016 şi dacă guvernează foarte bine, va şi câştiga alegerile din 2016', a adăugat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a mai spus că el consideră că obligaţiile atât ale preşedintelui, cât şi ale Guvernului sau Parlamentului, sunt în acest moment de a-şi face datoria faţă de cei care i-au ales.

Agerpres

sursa foto: ziua veche

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.