Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta elucideaza misterul. Cine i-a 'linsat mediatic' mama

ponta ganditor

Premierul Victor Ponta a declarat in repetate randuri ca sufera cand vede ca mama sa este linsata mediatic in scandalul dosarului penal al cumnatului sau Iulian Hertanu. In urma acestor declaratii multi s-au intrebat in spatiul public la ce linsaj mediatic se refera Victor Ponta, din moment ce situatia cumnatului sau si cu atat mai mult implicarea mamei sale si a surorii sale in ancheta au fost prezentate faptic si obiectiv.

Mai mult decat atat au existat voci care l-au acuzat pe Ponta ca se victimizeaza folosindu-se de acest presupus linsaj mediatic la adresa mamei sale pe care multi nu reuseau sa il identifice.

Ponta a elucidat misterul duminica la Antena 3, intrebat daca este afectat de scandalul in care este implicat cumnatul sau. Linsajul mediatic a fost facut de Rares Bogdan:

"Normal ca sunt afectat. Ma doare cand se intampla ceva cu familia. E vinovat sa plateasca. Am zis linsaj MEDIATIC, nu am zis nimic de procurori, ce, Rares Bogdan e procuror? M-a deranjat linsajul mediatic asupra mamei mele. Asta ma doare si ma afecteaza foarte tare", a spus Ponta la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.