Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Eu nu sunt autosuspendat!

ponta semnatura

Premierul Victor Ponta a ales să vorbească despre ceea ce se întâmplă în aceste zile și despre starea în care este din punct de vedere medical și nu numai.

Iată care au fost cele mai importante declaraţii ale premierului la Antena 3:

”Astăzi am putut să plec din spital, voi merge zi de zi la medic până săptămâna viitoare. Am nevoie de trei săptămâni ca să pot pune piciorul jos, ca nu merg în scaunul cu rotile. În trei saptămâni voi realua ritmul de lucru normal. Sunt în regulă, dar nu sunt la 100% din forte.

Am trei ani de când sunt premier, nu am petrecut nici măcar o zi în care sa lipsesc de la serviciu sau să stau în pat. Am fost tot timpul în activitate, cred că s-au strâns toate lucrurile acestea, oboseala şi stresul. Am trecut de lucrurile care erau importante, de moţiunea de cenzură. Ministrul Teodorovici și ministrul Bănicioiu au venit să mă viziteze.

Domnul Oprea a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine. Când mă simt la 90% din puteri revin la birou absolut normal. Practic Parlamentul intră în vacanță săptămâna viitoare, lucrurile de zi cu zi sunt gestionate foarte bine în formula actuală. Eu nu sunt autosuspendat”, a spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.