Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Ghiță se va bate cu Dragnea, deci îi urăm succes

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, că îi urează succes fostul deputat PSD Sebastian Ghiță la alegerile europarlamentare, unde va candida în fruntea listei PRU. Ponta consideră că nu se bate pe același electorat cu Ghiță, dar că mutarea lui Ghiță îl va afecta pe liderul PSD Liviu Dragnea.

Întrebat, duminică, într-o conferință de presă la Focșani, cum comentează anunțul lui Sebastian Ghiță că va deschide lista PRU la alegerile europarlamentare, liderul Pro România, Victor Ponta a răspuns:

„Ii uram succes. Nu ne batem pe acelasi electorat. Probabil ca va avea un discurs extrem de nationalist si radical anti-european. Aici el se va bate cu Dragnea, ca si Dragnea e acum nationalist anti-european, doar ca Dragnea e vopsit, nu e pe bune, ca el cand se duce la Bruxelles le zice ca ii iubeste, cand vine la Bucuresti ii critica, il voteaza dar ii face dosar penal lui Timmermans”.

Fostul premier a spus că orice adversar al lui Dragnea este binevenit.

„Nu ne batem pe aceiasi votanti, dar cred ca PRU si Ghita il vor obliga pe Dragnea sa se decida dacă e nationalist anti-european sau e progresist pro-european, ca nici Dragnea nu stie. Deci, succes! Mai ales ca ii creaza probleme lui Dragnea si cine ii creaza probleme lui Dragnea e binevenit in politica”, a adăugat Victor Ponta.

Citește și: Ghiță, despre relația cu Ponta: Gândurile noastre politice se despart .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.