Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ponta și Iohannis trebuie să se ascundă de Ziua Drapelului'. Cine a cerut asta

steag drapel tricolor

Acuze grave la adresa clasei politice chiar de Ziua Drapelului. ”Cei care astăzi se umflă de patriotism de Ziua Drapelului au participat de curând la adoptarea steagurilor secuiești”, spune liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu. Acesta amintește că partidele vechi ”au aprobat în Parlament, pe 13 mai, arborarea steagurilor etnice, un afront adus Tricolorului și suveranității României”. Liderul naționalist nu-l uită nici pe Iohannis care ”pe 9 iunie a promulgat legea steagurilor etnice, iar astăzi ne dă mesaje de dragoste la adresa Tricolorului”.

În contrapartidă, liderul PRU spune că ”în cinstea Tricolorului, a depus la Parlament o lege de interzicere a steagurilor etnice”. Politicianul naționalist crede că ”cei care au participat la legalizarea însemnelor anti-românești, de la PSD, PNL, minorități, PMP, PPDD, PLR, PC, în frunte cu Ponta care a semnat pentru proiectul de lege și cu Iohannis care l-a promulgat, ar trebui să se ascundă astăzi de rușine!”

Nu poți spune că respecți Drapelul Național în timp ce dai undă verde înlocuirii lui cu însemne secuiești, este concluzia liderului PRU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.