Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îi dă afară pe miniştri din Palatul Victoria

ponta_pupitru_guvern

Premierul Victor Ponta vrea să-i scoată pe miniştri din Palatul Victoria şi să-i trimită mai des în teritoriu. În debutul şedinţei de guvern, Ponta le-a cerut colegilor din Guvern să meargă în judeţe şi să ia pulsul situaţiei din sănătate, educaţie şi mediu.

"Rugămintea mea e să mergeţi mai mult în teritoriu. Dacă staţi aici în birouri şi vă uitaţi la televizor nu o să fiţi buni miniştri şi nu o să vă faceţi treaba. Vreau să vă rog pe toţi să ne facem treaba şi să ţinem această direcţie bun", i-a îndemnat Ponta pe miniştri.

Premierul i-a cerut ministrului Finanţelor, Darius Vâlcov, să definitiveze codul fiscal până pe 15 februarie. De asemenea, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost trimis în Parlament, pentru discuţii despre Master Planul pe Transporturi.

Ponta consideră că apelurile la dialog, lansate către Opoziţie, au fost un gest corect. Totuşi, Guvernul nu va aştepta un consens, ci va merge mai departe cu măsurile propuse. "Dacă cei de la opoziție vor să avem dialog bine, dacă nu, îl adoptăm si gata", a declarat Ponta, cu referire la Codul fiscal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.