Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îl acuză pe Cioloş de o ţeapă de 600 de milioane de euro: 'Felicit Guvernul Grindeanu'

nineoclock.ro
ponta

Victor Ponta felicită Guvernul Grindeanu pentru că a anunţat o afacere despre care spune că ar fi produs o pagubă de cel puţin 600 de milioane de euro în bugetul României. Este vorba despre cumpărarea a patru fregate de la o companie olandeză, cu 1,6 miliarde de euro.

Vezi şi: Dragnea vrea revoluţie în administraţiile locale: Primarii, liber la spart puşculiţa

Vezi şi: CUTREMUR în ALDE: Daniel Constantin ar putea să-și piardă funcția de ministru al Mediului / SURSE

"Felicit Guvernul Grindeanu pentru abrogarea Hotararii luate de Guvernul Ciolos privind cumpararea ilegala a 4 corvete militare de la olandezii de la "Damen" cu aproximativ 1,6 miliarde de Euro!

Cand am publicat la sfarsitul lunii Noiembrie 2016 toate detaliile acestei afaceri paguboase pentru Armata si pentru Bugetul Romaniei am crezut ca lupta mea va ramane in zadar ( de altfel HG a fost aprobat chiar in ultimele zile de functionare ale precedentului Guvern, dupa ce publicasem eu tot si dupa alegerile din 11 Decembrie! )

Acum va spun inca o data ca exista oferte clare si sigure pentru aceleasi nave, fabricate de companii din tari NATO, cu experienta in domeniu si cu o economie de cel putin 600 milioane de Euro fata de cea a olandezilor - de altfel chiar "Damen" a vandut corvete identice catre Marina Militara din Indonesia la 60% din pretul pt Romania / iar productia principala ar fi intr- unul din porturile mari din Romania, cu materiale si muncitori romani!

Ps - nu mi-am facut vreo iluzie ca cineva din gargaragii luptatori "anticoruptie" din tara nostra va considera util sa faca cercetari legale pentru o afacere ilegala in care Statul Roman era pagubit cu 600 milioane Euro in favoarea unei firme olandeze!!! Poate dupa 2019 ....", scrie Ponta pe Facebook.

Guvernul a decis joi abrogarea HG 906/2016 privind aprobarea circumstanțelor și procedurii specifice aferente programului strategic de înzestrare ''Corvetă multifuncțională'', ministrul Apărării, Gabriel Leș, anunțând că Executivul va continua acest proiect și va viza realizarea lui tot în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.