Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îl avertizează pe Iohannis: Trebuie să își îmbunătățească mandatul

ponta-iohannis-onlinereport.ro

În declarația făcută după ședința Coaliției în cadrul căreia a anunțat că nu va părăsi funcția după ce DNA-ul l-a pus sub acuzare, premierul l-a avertizat pe președintele Klaus Iohannis că nu a fcut altceva decât să moștenească un sistem lăsat de fostul președinte Traian Băsescu . În același context l-a acuzat și de faptul că se face că nu vede corupția și corupții din grădina PNL:

”Am vorbit cu presedintele Iohannis, caruia i-am prezentat informatiile pe care le detin despre sistemul pe care l-a mostenit si pe care trebuie sa-l imbunatateasca in mandatul sau. Sper sa o faca!

Respect opiniile politice legate de demisia mea, dar haideti sa nu fim ipocriti. Iohannis a candidat trimis in judecata la Iccj, Basescu s-a adapostit zece ani de dosarele penale prin functia ocupata si iubeste Justitia doar cand nu o cerceteaza pe Elena Udrea. Acum face proteste cu PMP, dar sunt aceiasi oameni care in cazul Udrea spuneau ca DNA si SRI fac abuzuri! Despre PNL imi este mie jena sa vorbesc, cu Predoiu cercetat in Gala Bute si tinut in suspensie, cu Atanasiu care a semnat contractele cu Sova la Turceni si Rovinari si cu Gorghiu la Electrica.”, a spus premierul în declarația sa de presă.

Citește și: OFICIAL - Ponta rămâne premier. 'Dosarul este motivat politic'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.