Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta il contreaza pe Zgonea: Pur si simplu neadevarat

ponta b1

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, si nu "surse", ar fi declarat ca asumarea raspunderii pe Legea Big Brother este o varianta luata in calcul, chiar daca o decizie nu a fost luata in acest sens.

Premierul Victor Ponta s-a grabit sa infirme pe contul sau de Twitter informatia aparuta la Antena3 si preluata de presa: "Am vazut "pesurse" ca Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea pt o lege! Pur si simplu neadevarat! Nu exista o asemenea discutie!", a precizat Victor Ponta.

Iata cum a fost prezentata informatia initial de catre Antena3: "Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că şi angajarea răspunderii de către Guvern pentru această lege este o variantă, însă nu s-a stabilti ce formulă va urma Guvernul. În CSAT se vor stabili principiile după care va fi făcută această lege, după care, cei din Guvern vor vedea dacă vor merge pe o procedură parlamentară sau prin asumarea răspunderii a guvernului."

”În funcţie de priorităţi, în funcţie de urgenţe, Guvernul şi cei care sunt membri în CSAT vor lua o decizie, pentru că este o chestiune de siguranţă naţională a statului român şi de credibilitate atât în structurile euro-atlantice, cât şi în UE. Dacă stabili ca prioritate să mergem într-un ritm accelerat prin cele două camere vom merge aşa, dacă se va stabili angajarea răspunderii Guvernului, vom merge pe acel principiu”, este declarația lui Zgonea, la care a reacționat Victor Ponta.

Citeste si: Gestul care ar putea darama Guvernul

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.