Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, în război cu o întreagă publicație: 'Deontologi plătiţi din bani furaţi'

ponta obraz

Victor Ponta atacă unul dintre cele mai vechi ziare din România, după ce directorul publicaţiei a denunţat, în presa străină, presiuni din partea Guvernului Ponta. Sabin Orcan, directorul cotidianului "România Liberă", acuză Guvernul Ponta, într-un articol din eurasiareview.com, că a încercat să închidă ziarul. Fostul premier ironizează textul lui Orcan, după care îi acuză pe jurnaliştii de la RL că sunt plătiţi din banii furaţi de patronul Dan Adamescu de la români, prin Astra Asigurări.

Vezi şi: PSD cere, de urgență, REFERENDUM pentru revizuirea Constituției

"Guvernul Ponta este inca in functie - la "Romania Libera" / si controleaza DNA si Justitia - asa zice "deontologul" Orcan!

Vreti sa stiti cum se construiesc minciunile despre Romania in afara tarii? Metodele folosite de "locotenentii" din Presa Propagandei sunt chiar comice ( daca nu ar fi atat de daunatoare)!

Pai sa citim "Romania Libera" - vajnic luptator pentru "statul de drepti" si contra PSD si Ponta - totul pe banii furati de Patronul lor Dan Adamescu de la bietii romani care plateau polite la "Astra Asigurari"!

Stiti ca libertatea presei din tara noastra este amenintata in aceste zile de ...... "Guvernul Ponta"?!? ( iar sare Gorghiu Dej cu "Ponta demisia)/ si ca eu urmeaza sa inchid saptamana viitoare "Romania Libera" pentru ca ei sunt critici cu Guvernul Ponta?!?!

Stiti ca DNA ( care il ancheteaza pe Dan Adamescu) si judecatorii care l-au condamnat pe patronul "jurnalistilor liberi" sunt controlati de .... Premierul Ponta ( clar ca eu o sun din cand in cand pe Doamna Kovesi sa mai imi faca cate un dosar mie sau membrilor familiei ca sa acopar acest control)!

Stiti ca firma olandeza de audit KMPG ( una din cele mai mari 4 firme de profil din lume, cu 175.000 angajati si venituri de 25 Miliarde de dolari) care acum descopera si probeaza pentru autoritatile din Romania fraudele de sute de milioane de euro comise de Dan Adamescu la "Astra Asigurari" este controlata in aceste actiuni de .... Victor Ponta !!! ( o sa merg la Amsterdam sa le cer divindende din profitul pe anul asta)!

Daca nu stiati aceste lucruri cititi mai jos - Faimosul Sabin Orcan - slujbas la la ziarul condamnatului penal Dan Adamescu , a publicat zilele trecute ( sigur contra cost) un articol in presa straina:

http://www.eurasiareview.com/02112016-a-last-gasp-for-free…/

Faptul ca toate afirmatiile de mai sus sunt minciuni evidente si absurde nu are importanta - Propaganda din Romania nu se rusineaza niciodata de de minciuni si absurditati!

Dar faptul ca toti "deontologii" de la "Romania Libera" isi iau de ani de zile salariile lunare din banii furati de Adamescu de la "Astra" e ok? Pai nu striga Propaganda ca Antena 3 traieste din banii "condamnatului Voiculescu" ( desi ei chiar traiau din publicitate si audienta) ?

Dar faptul ca deontologii de la "Romania Libera" ii ciomagesc crunt pe toti cei care indraznesc sa critice cu ceva DNA si Justitia, iar redactorul sef al lor scrie in strainatate ca acestea sunt controlate politic de Guvern e ok?!?

Dar faptul ca pentru Propaganda pe care "Romania Libera" o face in tara si linsarea adversarilor politici

patronul condamnat Dan Adamescu nu sta in inchisoarea ( cu Vantu si Voiculescu pe care ii injura ei) ci la un spital de lux din Bucuresti cu paza privata e ok?

Dupa ce l-au slugarit pe Basescu, acum au primit ordin sa faca la fel cu Iohannis si Ciolos - daca vor sa mai primeasca salarii din banii de la "Astra"! Problema este ca cei care inca ii mai cred chiar nu mai au nicio scuza!", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.