Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta joaca soarta PSD-ului

ponta psd

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa pentru fals in inscrisui, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. In aceste conditii fostul consilier prezidential, Adriana Saftoiu considera ca in aceste zile Ponta isi joaca propria soarta dar si soarta PSD-ului.

"Premierul își joacă propria soartă, dar și soarta PSD-ului la guvernare. E evident că demisia lui Victor Ponta – la care va trebui să recurgă – e o situație în care fiecare zi în care rămâne în funcție e în defavoarea lui și pentru viitorul lui politic, dar și pentru viitorul României, până la urmă. E evident că după demisie PSD-ul va avea o problemă de formare a majorității parlamentare. Pentru că mie declarația colegului lor de guvernare, domnul Oprea, a părut un pic neclară. A spus că România are nevoie de stabilitate, aici suntem cu toții de acord, dar nu a precizat dacă e vorba de o stabilitate cu Victor Ponta în funcție sau prin plecarea lui Ponta. Cred că în următoarele zile, scena politică va fi destul de agitată", a declarat Adriana Săftoiu la Digi24.

Saftoi prevede sfarsitul carierei politice a lui Victor Ponta daca acesta nu va fi achitat.

„Cu o singură condiție poți să revii: dacă într-adevăr se dovedește că acele acuzații care ți s-au adus sunt false. Poți să revii”, a conchis fostul consilier prezidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.