Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta l-a prins pe prim-ministru cu temele nefăcute: Iniţiativa 'în premieră' anunţă de Cîţu există de fapt de şapte ani

ponta obraz

Premierul României, Florin Cîțu, anunță lansarea "primului program real de internship" pentru studenții care vor să se afirme în administrație. Doar că un asemenea program a fost deja înfiinţat de fostul premier Victor Ponta în 2013 şi a funcţionat fără încetare în toate această perioadă.

"Il felicit pe Premierul Florin Citu pentru initiativa de a face pentru “prima data” un Program de Internship la Guvern pentru tineri ( chiar daca este al 7 lea an la rand in care se organizeaza) !!! Proiectele bune trebuie continuate .

Sigur ca acest program exista din 2013 si a functionat in fiecare an de atunci / iar Radu Puchiu si Cristian Botan au meritul principal ca acest program a functionat! Tinerii absolventi au meritat pe deplin investitia !

http://oldinternship.gov.ro/.../2014/01/Raport-2013.pdf

Merita laudat un Premier care continua ceva bun facut de predecesorii sai! Si merita ironizat un politician care spune ca face “prima data” ceva ce exista de 7 ani!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.