Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, lecţie DURĂ pentru USR pe ordonanţa Split TVA: 'De la 1 ianuarie, Dumnezeu cu mila...'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta are o reacţie dură după ce astăzi a intrat în vigoare ordonanţa privind implementarea sistemului Split TVA pentru firmele din România. Ponta susţine că deputaţii Pro România vor reacţiona şi vor cere dezbateri urgente pe această temă, încât obligativitatea măsurii să fie eliminată. De cealaltă parte, fostul prim-ministru dă o lecţie dură parlamentarilor USR, susţinând că cele 5000 de amendamente depuse de aceştia nu fac altceva decât să prelungească dezbaterile.

"Azi Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care devine obligatoriu Sistemul “TVA Split” pentru TOATE firmele din Romania ESTE IN VIGOARE!

Degeaba a reusit Eugen Teodorovici sa schimbe ceva foarte bun in Legea de aprobare a Ordonantei cand s-a discutat la Senat / pentru a se aplica aceste schimbari trebuie ca legea sa fie votata in forma noua si la Camera Deputatilor si sa fie promulgata de Presedinte ( plus publicata in Monitorul Oficial)/ altfel ramane in vigoare Ordonanta.

Colegii de la USR probabil ca au intentii bune dar metoda propusa este o prostie / cu cat depui mai multe amendamente si prelungesti discutia la Camera cu atat mai mult Ordonanta ramane in vigoare si produce efecte de la 1 Ianuarie/ ati inteles?

Deputatii din Grupul #ProRomania vom cere dimpotriva - sa fie cat mai repede discutata si votata Legea de aprobare a Ordonantei in forma care elimina obligativitatea TVA Split ( poate sa ramane optional ca oricum asa este de la 1 Octombrie si nu s-a inscris nimeni)!

Oricum “Haosul Fiscal Bugetar” bate la usa - de la 1 Ianuarie Dumnezeu cu mila! Iar noi ne uitam la razboiul “Dragnea - Kovesi"", scrie fostul premier pe Facebook.

Citeşte şi: Imaginile care au făcut-o LEGENDĂ pe Cristina Stamate / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.