Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta mai aduce o femeie în Guvern

Victor Ponta a spus că vrea ca în Guvern să aibă cât mai mulți tineri și cât mai multe femei! La ultimul capitol, Guvernul stă bine: Ioana Petrescu, ministrul Finanțelor, Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, Doina Pană, inistrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură și Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social.

De marți, Guvernului i se va alătura și Rozalia Biro, ministrul Culturii, dacă președintele Traian Băsescu va accepta propunerea făcută de Ponta.

Însă, premierul a decis să mai ia o femeie în funcția de secretar de stat. Victor Ponta a semnat decizia de numire a Danielei Pescaru în funcția de secretar de stat pentru buget. Fost director general al Direcției de programare bugetară, Daniela Pescaru îl înlocuiește pe Gheorghe Gherghina, numit la Banca Națională. Daniela Pescaru va coordona Direcția generală de sinteză a politicilor bugetare, Direcția generală de programare bugetară, Direcția generală trezorerie și contabilitate publică, Direcția generală de legislație și reglementare în domeniul activelor statului.

Secretarul de stat este subordonat ministrului pentru buget, post înființat în urmă cu doi din cauza împărțirii funcțiilor ministeriale după algoritmul stabilit de foștii aliați din USL: PSD și PNL. Liviu Voinea a avut această funcție, până când Ponta l-a propus pe deputatul Claudiu Manda să îl înlocuiască.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.