Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta neagă demisia ministrului pentru Buget

Liviu Voinea

Premierul Victor Ponta a infirmat zvonurile privind demisia din guvern a ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea, declarând pentru gândul că această informaţie este “o invenţie”.

“Realitatea TV pur şi simplu inventează”, a fost răspunsul premierului Ponta când a fost întrebat dacă ministrul delegate pentru Buget şi-a prezentat demisia din guvern.

Cu toate acestea, ministrul Liviu Voinea a confirmat oficial duminică seara că va urma să plece din Guvern pentru a ocupa un post de viceguvernator BNR. Voinea a infirmat însă că şi-a dat demisia, subliniind că această mutare ar putea avea loc din octombrie.

Voinea ar urma să primească un post în Consiliul de Administraţie de la BNR dacă ar fi plecatdin Executiv, iar social-democraţii vor trebui să găsească un înlocuitor pentru acesta. Mâine dimineaţă este programată o şedinţă a conducerii PSD, iar în Parlament se vor vota propunerile pentru Consiliul de Administraţie al BNR. Până vineri au fost depuse candidaturile lui Mugur Isărescu, susţinut de toate partidele, Florin Georgescu, Cristian Popa, Daniel Dăianu, Marin Dinu, Nicolae Dănilă din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, Bogdan Olteanu din partea PNL, Agnes Nagy din partea UDMR şi Virgil Stoenescu din partea PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.