Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta nu-l iartă pe Iohannis: L-a plagiat pe Băsescu. M-a bușit râsul

ponta-iohannis-sursa:evz.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, că ultima şedinţa CSAT la care nu a participat, întrucât reuniunea s-a desfăşurat la o zi după ce el a plecat în concediu, a fost 'un plagiat' după o şedinţă similară convocată în 2013 de fostul preşedinte Traian Băsescu imediat după ce a aflat că el a plecat din ţară.

'Aia a fost aşa un plagiat după Băsescu. M-a buşit râsul, recunosc, când am auzit de chestia asta. Ştiţi că Băsescu, în 2013, când am plecat, ştia probabil de la SPP când mă urc în avion şi nu mai pot să mă întorc şi a convocat un CSAT nici nu mai ştiu pe ce. Acuma, când m-am urcat în avion, a convocat domnul Iohannis. M-a buşit râsul', a declarat premierul, comentând faptul că şedinţa CSAT a fost convocată în lipsa sa.

El a arătat că le-a spus miniştrilor care sunt membri ai CSAT să meargă la şedinţă. 'M-a sunat Gabi Oprea, m-a sunat ministrul de Externe, mi-au spus. Le-am spus: 'domn'e, duceţi-vă, cum să nu vă duceţi la CSAT. Mi s-a părut, sincer, de copii aşa, de grădiniţă. Măcar Băsescu era original când făcea câte o nefăcută de asta. Domn'e, era Băsescu. Să-l copiezi pe Băsescu...', a mai afirmat premierul.

Membrii Consiliului Suprem de Apărare al Ţării au analizat, într-o şedinţă desfăşurată în 30 iulie anul curent, evoluţiile de securitate din proximitatea flancului estic al NATO, impactul regional şi consecinţele pentru România ale acestor evoluţii, precum şi preocupările mai ample la nivel aliat faţă de riscul escaladării situaţiei din proximitatea geografică sudică a Alianţei Nord-Atlantice, a informat Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de pres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.