Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta nu mai vrea sa fie presedintele PSD?

ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri la Obiectiv.info ca nu stie daca va mai candida la sefia PSD si ca prefera sa faca parte dintr-o echipa care castiga decat sa conduca o echipa care pierde.

"Inca nu stiu daca voi candida eu ca sa pot sa am contrcandidat. Prefer sa fac parte dintr-o echipa care castiga decat sa fiu capitanul unei echipe care pierde", a spus Victor Ponta.

El este insa increzator in capacitatea PSD-ului de a invata din infrangerea din 16 noiembrie si de a se schimba pana la alegerile din 2016 in asa fel incat sa invinga noul PNL.

"Este vorba despre capacitatea PSD de a intelege ca votul din 16 noiembrie are o semnificatie mai larga. Trebuie facute schimbari la toate partidele. PSD trebuie sa dovedeasca ca s-a desprins de trecut, de comunism. (...) Daca ramanem ca azi nu cred ca PSD are un viitor. Daca vom invata din greseli in 2016 ii vom bate pe cei de la PNL", a spus Victor Ponta.

Ponta a reiterat de asemenea ca este dispus sa renunte si la functia de premier daca Iohannis va vrea sa nominalizeze un altul din actuala majoritate parlamentara.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.