Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta nu pierde vremea: Preşedintele Pro România, întâlnire cu doi lideri PSD (surse)

ponta psd

După ce i-a ajutat să dărâme Guvernul Dăncilă, Victor Ponta plănuieşte să-i ţină pe liberali încă doi ani în Piaţa Victoriei, în afara palatului omonim. Ludovic Orban riscă să repede episodul Geoană 2009 şi să se bucure pentru nimic.

Imediat după căderea Guvernului Dăncilă, Victor Ponta pune în aplicare planul anunţat încă de zilele trecute şi încearcă să ajungă la o înţelegere cu PSD, pentru o nouă coaliţie de stânga. Liderul Pro România a avut în această seară scurte întâlniri cu foşti colegi de la PSD, au precizat surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Preşedintele Pro România a avut în această seară întâlniri cu Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte PSD Buzău, şi cu Paul Stănescu, preşedinte PSD Olt, potrivit surselor politice. Victor Ponta încearcă să-şi convingă foştii colegi să formeze o nouă majoritate în Parlament, capabilă să dea un Guvern de stânga, fără Viorica Dăncilă.

Într-o intervenţie la România TV,  Ponta a susţinut că partidul pe care îl conduce nu vrea să racoleze toţi membrii PSD, însă este deschis unei colaborări cu social-democraţii, cărora le cere să lase „orgoliile de o parte”. Acesta spune că este posibilă organizarea de alegeri anticipate odată cu cele locale de anul viitor, dacă „se înţeleg” toate partidele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.