Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta 'nu poate si nu trebuie sa mai revina la Palatul Victoria'

ponta

Presedintele PSRO Mircea Geoana considera ca premierul Victor Ponta 'nu poate si nu trebuie sa mai revina la Palatul Victoria'. Geoana ii cere astfel demisia lui Ponta, aratand ca este nedemn de functia din fruntea Guvernului.

"Gestul lui Victor Ponta de astăzi este echivalent cu o dezertare.

Guvernarea României nu trebuie să fie un loc de muncă part-time pentru o persoană care are prea multe probleme personale pe cap și nu se poate ocupa de guvernarea țării. Conform Art. 102, alin. (1) din Constituția României: “Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice.” Din acest motiv, românii au dreptul ca în fruntea Guvernului să fie o persoană preocupată de guvernare, nu de rezolvarea unor probleme de natură juridică sau personală.

Victor Ponta se dovedește încă o dată nedemn de funcția pe care o deține. De mai bine de 10 zile, Primul – ministru al României nu și-a mai îndeplinit responsabilitățile față de cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte. Sistemul de sănătate din România încă se confruntă cu probleme mari, agricultura suferă din cauza lipsei unui program de irigații, Ministrul de Externe din Austria face declarații îngrijorătoare cu privire la copiii români care iau alocație de la statul austriac. În tot acest timp, Primul – ministru al României lipsește.

​ Victor Ponta are o responsabilitate față de România. Dacă, din motive personale nu poate să-și îndeplinească responsabilitățile asumate – pentru că toate motivele invocate până acum sunt personale – Victor Ponta trebuie să-și dea demisia imediat din funcția de prim-ministru. Guvernarea acestei țări nu trebuie să depindă de o singură persoană pentru că, din fericire, România este un stat democratic, nu unul autocratic. Acest adevărat Victor Stănculescu al politicii ‎actuale nu poate și nu trebuie să mai revină la Palatul Victoria", transmite Mircea Geoana printr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.