Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, pe umarul lui Tariceanu: Am ramas doar noi ... / VIDEO

ponta tariceanu

Premierul Victor Ponta a avut un moment 'duios' cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, joi dupa votul pe Codul Fiscal.

Cei doi s-au intersectat la lift, chiar in momentul in care Victor Ponta pleca de la Palatul Parlamentului pentru  a se prezenta la DNA.

Ei s-au salutat amical, Ponta l-a luat dupa gat pe Tariceanu si i-a spus: 'Am ramas doar noi care am dat, poate ii cheama si pe ailalti care au taiat'.

Premierul Victor Ponta, al carui sfarsit de mandat se apropie, ne-a obisnuit deja cu discursul privind reintregirile salariale si alte rectificari aduse dupa masurile de austeritate ale 'celor care au taiat' din guvernarea PDL. Ponta nu vrea sa se opreasca aici. Asemenea lui Tariceanu pe final de mandat care marea pensii si dadea salarii cu 50% mai mari profesorilor (printr-o lege nesustenabila care nu s-a aplicat), Ponta promite mariri salariale tuturor bugetarilor, prin noua lege a salarizarii.

Totodata Tariceanu a ramas singurul partener al lui Ponta, parasit de Liviu Dragnea care vrea pace cu PNL si Iohannis si de Gabriel Oprea care pare sa joace la doua capete. In acest context Ponta a rabufnit dupa tirul intrebarior jurnalistilor in momentul in care s-a intalnit cu aliatul sau din USL 2.0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.