Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, promisiune incalcata fata de profesori, elevi si parinti / (presa)

ponta five 5

Premierul Victor Ponta participa luni la deschiderea anului scolar la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Targu Jiu, dar in urma cu un an participa la aceasta ceremonie la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu", unde, alaturi de primarul Florin Carciumaru, promiteau modernizarea acestuia "de la acoperis pana la podea", lucru care nu s-a intamplat potrivit presei locale.

Primarul a anunțat anul trecut demararea unui ”proiect de aproximativ 3 milioane de euro, prin care acest liceu se va moderniza de la acoperiş până la podea şi va fi unul dintre cele mai moderne şcoli din ţară”, in prezenta lui Ponta, potrivit gorjnews.ro.

Premierul promitea la randul sau ca va participa si in 2015 la deschiderea anului scolar tot la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu", o alta promisiune incalcata.

”Anul viitor, în orice fel de calitate voi avea, în primul şi în primul rând de admirator al rezultatelor şi tradiţiei Colegiului Tudor Vladimirescu, cu siguranţă vom fi din nou împreună”, spunea Ponta in 2015.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.