Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, reacţie DURĂ după ce CNSAS a stabilit că 'duşmanul' lui a fost recrutat de SECURITATE: 'A fost securist bun şi nu securist rău'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta, a lansat un atac dur luni, pe pagina sa de Facebook, după ce Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii a demonstrat că rectorul Universităţii Bucureşti, Mircea Dumitru, a fost recrutat de fosta Securitate.

"Marele Rector al Universitatii Bucuresti Mircea Dumitru spune ca nu a colaborat cu Securitatea! Desi in urma cu cateva zile CNSAS a concluzionat ca a colaborat dar "nu a facut politie politica"! Adica a fost securist bun si nu securist rau! Motiv de prietenie si parteneriat cu Traian Basescu - alt om moral care a colaborat dar "nu a facut politie politica"!

Aveti grija cand cineva va da lectii de moralitate si integritate - sigur are ceva "din trecut" care il face atat de luptator!

Ca sa nu mai fie discutii ar fi bine sa citeasca toata lumea Decizia CNSAS data in data de 04.07.2017 ( in urma cu doar cateva zile ) in baza noilor documente care nu erau cunoscute in 2007 si asupra carora s-a facut chiar si expertiza grafoscopica ( sa nu mai spuna cineva ca e scrisul altcuiva)!

Va citez doar atat : " Dumitru Mircea a fost incadrat de catre Securitate in scopul incadrarii informative a studentilor de la Facultatea de Filosofie din Bucuresti si a semnat la data de 23.10.1980 un angajament olograf sub numele de Negulescu".

Citeşte şi: Dragnea, mesaj CRUCIAL despre pensii. 'E o lege cu multe SENSIBILITĂŢI'

Si apoi insa "a avut un aport informativ scazut furnizand DOAR un numar de 5 note informative cu valoare pentru organele de Securitate"!

Deci dvs ati inteles ca a colaborat sau nu cu Securitatea??? Acum poate intelegeti cum a ajuns sa fie promovat Rector pe vremea lui Traian Basescu si cum a ajuns sa fie Ministrul Educatiei in Guvernul Tehnocrat? Si cum ii conduce si invata pe profesorii si studentii Universitatii din Bucuresti cum este cu lupta inpotriva comunistilor, cum e cu morala si integritatea?

Ei - sa stam linistiti! Dl Mircea Dumitru va ramane Rector bine merci si se pregateste pentru un nou mandat de ministru in viitorul Guvern "anticomunist"! Pacat ca Mona Musca si-a dat demisia ca zau ca nu a facut nimic mai mult decat "Moralul" Mircea Dumitru!" , scrie fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Recent, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii a eliberat Adeverinţa nr. 2065/ 22 iunie 2017 prin care se stabileşte faptul că Mircea Dumitru, fost ministru al Învăţământului, a fost recrutat de către Securitate în scopul încadrării informative a studenţilor din Facultatea de Filosofie. (DETALII AICI)

Amintim faptul că sub conducerea lui Mircea Dumitru, Universitatea din Bucureşti a contrazis Ministerul Educaţiei şi a constatat cel mai răsunator plagiat din istoria României: cel al premierului atunci în funcţie Victor Ponta.

Citeşte şi: RELIGIE INTERZISĂ! Un cult important, declarat 'ORGANIZAȚIE EXTREMISTĂ' de ruşi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.