Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta reînvie stilul România Mare ca să-l apere pe Șova, fratele său de contracte controversate

sigla noua pnl

PNL acuză că ”în lipsă de argumente, PSD a declanșat, miercuri, un atac concertat de cea mai joasă speță, la “persoană”, la adresa co-președintelui PNL, Alina Gorghiu, în încercarea lamentabilă de a abate atenția de la votul împotriva Justiției dat de social-democrați în Senat, în cazul lui Dan Șova. Fiind criticat de toată lumea, PSD a coborât în subsolul politicii.”, se arată într-un comunicat de presă remis redactiei STIRIPESURSE.RO

”Victor Ponta și-a mobilizat galeria de propagandiști exact ca pe vremea lui Vadim Tudor. Acesta este modul în care PSD a înțeles să răspundă la decizia politică asumată de PNL în mod legitim de a vota la vedere orice cerere venită din partea Justiției.

Reprezentanții PSD ar trebui să se grăbească să explice mai degrabă legăturile de afaceri și prietenia din facultate dintre Ponta și Șova, care sunt de notorietate și ridică suspiciuni grave asupra premierului. PSD trebuie să explice și cum, dintre toți, tocmai amicul premierului a fost salvat azi la vot de mașinăria de partid.

Limbajul violent cu care ciracii PSD au umplut spațiul mediatic este inacceptabil și arată mentalitatea retrogradă și bolnăvicioasă a modului în care social-democrații înțeleg să facă politică.

Le amintim pesediștilor că exact acest tip de limbaj a enervat oamenii la alegeri și i-a mobilizat împotriva lor.

Faptul că ambasadele au reacționat critic după votul în cazul Șova arată că poziția PNL a fost una corectă, în acord cu cererile partenerilor internaționali.

De fapt, tocmai acest lucru îi deranjează până la paroxism pe pesediști și generează reacții specifice unei politici de maidan, suburbane.”, semnează Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al grupului PNL din Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.