Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta ridică în SLĂVI Guvernul Grindeanu: 'La mai MARE'

ponta stiripesurse

Victor Ponta a lăudat pe pagina sa de Facebook Guvernul condus de Sorin Grindeanu pentru majorarea salariului minim pe economie. "Creșterea trebuie continuată", a scris fostul prim-ministru.

"Am venit la Guvernare in 2012 la un Salariu Minim pe Economie de 675 RON / am plecat la sfarsitul lui 2015 cu toate masurile adoptate pt 1250 RON/ daca azi Guvernul "Grindeanu" decide marirea la 1450 RON face cel mai bun lucru si il felicit! Iar cresterea trebuie continuata!

Citește și: Noul EXECUTIV intră în FORȚĂ: Leul se întărește la începutul de mandat al Guvernului Grindeanu

Motivele :

1. Justitie sociala - nu poti sa ceri cuiva sa munceasca serios si dedicat si sa isi organizeze viata cu un salariu de mizerie ( nici 1450 nu e suficient - dar directia e cea corecta)! Angajatul nu poate si nu trebuie sa fie "sclav modern"

2. Gandire economica - firmele din Romania au castigat in propriul "buzunar" circa 15 miliarde RON/anual din relaxarea fiscala a Noului Cod Fiscal adoptat in 2015 - este corect si inteligent ca o parte din acesti bani sa ii foloseasca pentru recompensarea angajatilor

3. Impact bugetar - de fiecare data la bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale se colecteaza mai multi bani prin cresterea salariilor angajatilor

4. Combaterea muncii "la negru"! Peste 80% din angajati primeau legal pe contract salariul minim si diferenta "in mana"! Un fenomen care trebuie combatut prin masuri eficiente si inteligente.

In consecinta - "la mai mare"!", a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.