Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta și-a asigurat voturile maghiarilor

CONGRES UDMR - MIERCUREA CIUC

 

Kelemen Hunor a menţionat că el a fost cel care i-a adresat prim-ministrului invitaţia de a participa la comemorarea acestui eveniment istoric important pentru secui. 

'Eu cu cine am vorbit până acum, reacţiile au fost pozitive. Desigur, nu mă refer la presă, acolo lucrurile au fost împărţite, dar noi ştim cum se întâmplă: (...) dacă nu eşti simpatic, oricum vei fi criticat. (...) Eu l-am invitat pe Victor Ponta când am aflat că vine la Târgu Secuiesc (la Campionatul naţional de karting la care a concurat fiul premierului - n.r.) şi atunci i-am spus, dacă consideră, să vină la Pasul Nyerges unde este o sărbătoare importantă pentru noi şi să depună o coroană de flori. A zis că se gândeşte, s-a gândit, a venit şi eu cred că a făcut bine', a afirmat Kelemen Hunor.

Premierul Victor Ponta a participat duminica trecută la ceremonia desfăşurată la monumentul de pe vârful Nyerges, din judeţul Harghita, prilejuită de comemorarea a 165 de ani de la bătălia care a avut loc în zonă. Premierul a spus că a venit la comemorare pentru că a vrut să arate respect pentru cei peste 200 de secui ucişi de trupele ţariste şi austriece. 

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.