Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta şi-a făcut trupă de şoc, alături de cinci foşti miniştri: 'PSD a devenit un PRM cu televiziuni' (VIDEO)

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a participat miercuri, la Galaţi, la o dezbatere pe tema "Haosului Fiscal" provocat de guvernarea PSD-ALDE. În faţa a zeci de oameni, Ponta a avut alături de el cinci foşti miniştri: Ioana Petrescu, Daniel Constantin, Florin Jianu, Sorin Cîmpeanu şi, în mod surprinzător, senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Fostul premier a declarat că partidul Pro România va avea un candidat la prezidenţiale pe care el îl va susţine, dar crede că preşedintele Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea au făcut ”un blat” pentru alegerile care vor urma, astfel încât liderul PSD ”să păstreze guvernarea” şi să ”nu-i facă probleme la prezidenţiale”.

"Eu cred că azi cand vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis să nu-i facă probleme la prezidenţiale şi domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României şi din care, oricum, domnul Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege preşedinte şi Dragnea cu TelDrumul şi cu Lacul Belina", a spus Ponta, potrivit news.ro.

Vezi şi: Reacția lui Victor Ponta după publicarea raportului MCV. Un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier a mai spus că, deşi majoritatea membrilor şi votanţilor PSD îi sunt prieteni, nu se va întoarce la
PSD.

"95 la sută dintre membrii PSD şi votanţii PSD îmi sunt în continuare prieteni, sunt oameni alături de care am făcut lucruri bune şi cărora eu le sunt recunoscător şi care înţeleg că Dragnea nu este egal PSD, Dragnea a venit de la PD, a confiscat PSD-ul şi va pleaca să sperăm înainte de a distruge PSD-ul... Nu am facut Pro România ca să ma întorc la PSD, ca să îl liniştesc pe Dragnea şi pe toţi ai lui, că nu îi vreau locul şi nu am vrut niciodată locul lui, însă cred că PSD în acest moment a devenit un PRM cu televiziuni. Este o guvernare care promovează în mod clar discursul  împotriva Europei, multinaţionalelor, a mediului privat. O spun cu durere în suflet. Nu se poate să fim toţi în România ca în Teleorman, unde toată lumea lucra la stat. Nu e sustenabil. Este o ideologie total depăşită de realităţile economice şi sociale, în care o minoritate strânge puterea şi o foloseşte, iar majoritatea e blazată şi oamenii se gândesc cum să plece din România, să-şi vândă afacerile", a mai spus Ponta.

Victor Ponta se află miercuri la Galaţi pentru a participa la invitaţia Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est la o dezbatere privind modificările aduse de noul cod fiscal şi impactul lor asupra mediului de afaceri.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.